Ønsker du å gå ned 5-60 kg i vekt og bli der?

EasyLife er et langvarig program som har varig endring av livsstilen som hovedmål. Det store målet er at du finner en livsstil du godt skal kunne leve med resten av livet. Når du starter programmet går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Underveis i kurset vil du lære mer om dette. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Nedre aldersgrense er 18 år.

EasyLife er ikke et slankekurs, men mange går mye ned i vekt, særlig i starten. I denne fasen skal du bruke EasyLifes VLCD måltidserstattere som gir deg optimal næring på minimalt med kalorier. Skal du ned i vekt må du ligge i kaloriunderskudd, men samtidig få i deg nødvendige næringstoffer. Produktene smaker bra og finnes både i kalde og varme varianter. Du vil ikke føle sult da kroppen kommer i ketose og den balanserte mengden næring gjør at du på en trygg måte går raskt ned i vekt. At du likevel vil savne maten som er en del av årsaken til at du nå vil endre livstil må forventes. Dette vil avta underveis og helsegevinstene kommer ofte ganske raskt. De fleste må også være innstilt på at de i fremtiden må redusere inntak av både sukker, salt og fett så denne fasen er viktig bla for å føle på helsegevinsten av denne endringen. Hvor lenge fasen du skal benytte VLCD måltidserstattere varer er opp til hver enkelt å selv velge, men det anbefales minimum 4 uker for å oppnå godt resultat. Jo større vektreduksjon som ønskes og jo raskere den ønskes, jo lenger anbefales det å bruke EasyLifes VLCD produkter. Overgangen til annen mat gjøres gradvis under veiledning. Underveis vil du bla lære om kostholdet du bør tilpasse deg, og etterhvert komme i gang med regelmessig aktivitet og trening. Dette får du god hjelp og støtte til.

Myten om at en rask vektreduksjon ikke er bra er for lengst avlivet. Det som er viktig er at det du går ned i vekt er fett og ikke muskler, og at du samtidig får i deg nødvendig næring. Hva du velger å gjøre fra du har kommet deg ned og videre i livet er det som til syvende å sist avgjør om resultatet blir bra for deg på sikt. Da trenger du kunnskap og "verktøy" som du gjennom et EasyLife kurs får med deg videre i livet.


I 18 år har undertegnede jobbet med EasyLife, personlig trener og livsstilscoach på egne senter i Narvik og Bodø. Resultatene er fantastiske. Dersom du ønsker du min hjelp på veien mot et lettere liv og bedre helse kan jeg garantere deg gode resultater om du følger opplegget. Ta kontakt i dag og ikke vent til "det passer". En av årsaken til at du nå trenger endring er at det aldri har passet før, og den holdningen bør du endre nå om du virkelig vil lykkes.

Før du tar kontakt og vurderer å komme i gang bør du spørre deg selv: Hvor viktig er det å gjøre denne endringen?

Gi deg en score fra 1-10. Scorer du lavt bør du nok vente. Scorer du høyt så ikke utsett det!


-EasyLife 12 mnd for deg som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.

-EasyLife Lettere varer i 3 mnd, og er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening.

-EasyLife nettkurs varer i 6 mnd

Ta kontakt om du ønsker mer info eller en uforpliktende prat for å finne ut hvilket opplegg som passer best for deg.


Mvh Trond Chitussi

Les mer hos EasyLife.no

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem