Nå dine mål sammen med personlig trener

Uansett hva som er ditt mål med treningen, vil du få en bedre effekt av det du gjør ved å benytte deg av en personlig trener (PT). Noen ønsker bedre kondisjon, andre vil ha mer muskler, bedre holdning, bedre teknikk eller stramme opp magen og rumpa. Noen ønsker en vektreduksjon og trenger i den forbindelse hjelp og motivasjon både for å komme i gang, men også til å få laget et trening- og kostholdsprogram som vil gi resultater. Ønsker du en uforpliktende samtale om trening eller livsstilsendring tar du kontakt med en av oss så avtaler vi et møte.

Personlige trenere hos Modus

 • Trond Chitussi

  • Daglig leder
  • Lifetimecoach, PT
  • Easylife ansvarlig

  Etter mange års erfaring som treningsveilder og personlig trener på eget senter i Narvik, har jeg omsider også startet Modus fitness i Bodø.  Jeg har jobbet som PT og Easylife i over et år i Bodø og…

  De siste 8 årene har jeg jobbet tett med hundrevis av personer som har gjennomgått en vektreduksjon og en livsstilsendring. Ved å hjelpe til med riktig trening + riktig kosthold + riktig mental innstilling, har svært mange klart å nå sine mål.

  Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale dersom du har konkrete mål du ønsker hjelp til å nå!

 • Ny PT i Bodø!

  Kommer snart

  Personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke.

  Er du helt ny innenfor trening og ønsker å komme i gang med trygg, sikker og effektiv trening?

  Eller føler du at treningsinnsatsen på egen hånd ikke gir de resultatene du ønsker og er usikker på hvordan du skal legge opp treningen for å oppnå ønsket mål?

  Ønsker du hjelp med kosthold, nye øvelser med riktig teknikk, treningsprogram, motivasjon eller oppfølging for å sikre gode resultater?

  Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale, så kan vi sammen finne den beste løsningen for at du skal nå dine mål.

 • PT

  Kommer snart

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem