Ned i vekt med nettkurs?

Ønsker du å komme deg ned 5-60 kg i vekt og trenger hjelp? Nå kan jeg i samarbeid med EasyLife tilby deg hjelp gjennom nettkurs kombinert med personlige samtaler. Bor du i nord-Norge vil Modus fitness & lifestyle nå gi deg muligheten til å delta på kurs uansett hvor du bor i vår vakre landsdel. Lange avstander, tøft klima i tillegg til en hektisk hverdag skal ikke lenger være årsaken til at du ikke kommer deg ned i vekt og klarer å ta vare på helsa di. Vårt nettkurs kombinert med personlige samtaler og treningsøvsler/program på vår treningsapp vil gi deg både en lettere og spekere hverdag. Ta kontakt i dag for å sikre deg plass!

Personlig trener hos Modus

 • Trond Chitussi

  • Livsstilscoach
  • Personlig trener
  • Mental trener
  • Kostholdsveilder
  • Easylife ansvarlig

  De siste 18 årene har jeg jobbet tett med flere tusen personer som har gjennomgått en vektreduksjon og en livsstilsendring. Ved å hjelpe til med riktig kosthold + riktig aktivitet/trening + riktig mental innstilling, har svært mange klart å nå sine mål.

  Helsefordelene ved en livsstilsendring vil være store for veldig mange. Årsakene til at de fleste ikke kommer i gang er at de tror at de må gjøre enorme endringer for å få ei god helse og ei vekt de trives med. Sannheten er at de fleste er mye nærmere enn de er klar over og at med små, riktige justeringer i hverdagen kan du oppnå fantastiske resultater.

  På mine kurs er mange tusen tonn er blitt borte som et resultat av gode og riktige valg og justeringer, men best av alt er alle de andre positive effektene:

  - Bedre søvn

  - Mer energi/overskudd/gnist

  - Bedre mage/tarm

  - Reduksjon av muskel og skjelettplager

  - Reduksjon av migrene

  - Bedre selvfølelse

  - Bli kvitt høyt blodtrykk

  - Bli kvitt diabetes 2

  - Bli kvitt høyt kolesterol

  - Bedre kondisjon/utholdenhet

  - Sterkere og strammere kropp

  - Mer mentalt overskudd

  - +++++++

  På mitt senter i Bodø har jeg kurs i livsstilsendrig som går over 12 mnd . Jeg tilbyr også kurs på 3 mnd og 6 mnd for de som trenger hjelp til å komme seg ned i vekt, men føler de ikke trenger videre oppfølging. De fleste kurs foregår i grupper men det er fullt mulig å få et spesialtilpasset opplegg om du ikke vil delta i grupper.

  Nettkurs har en varighet på 6 mnd.

  Mange av mine kunder bor andre plasser enn i Bodø og dersom du også gjør det, men ønsker min hjelp til å nå dine mål, kan gjerne ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale dersom du har konkrete mål du ønsker hjelp til å nå.

  Bor du i nord-Norge og ønsker å gå ned i vekt med nettkurs ? Ta kontakt her og jeg kan hjelpe deg å nå dine vektmål.

  Trond Chitussi, livsstilscoach, PT

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem