Digital helseveiledning

Etter å ha jobbet nesten 20 år med kurs i livsstilsendring, coaching, kosthold og personlig trener på egne senter i Narvik og Bodø kan jeg nå også tilby digital helseveiledning uansett hvor du måtte bo i landet.

Om du er nysgjerrig på hvordan jeg kan hjelpe deg til et lettere liv og en sprekere hverdag gjennom digital helseveiledning kan du sende med en mail og be om et uforpliktende digitalt møte med meg. Ser frem til å høre fra deg.

Livsstilscoach

 • Trond Chitussi

  • Livsstilscoach
  • Personlig trener
  • Mental trener
  • Kostholdsveilder
  • Digital helseveileder
  • Easylife ansvarlig

  De siste 19 årene har jeg jobbet tett med flere tusen personer som har gjennomgått en vektreduksjon og en livsstilsendring. Ved å hjelpe til med riktig kosthold + riktig aktivitet/trening + riktig mental innstilling, har svært mange klart å nå sine mål.

  Helsefordelene ved en livsstilsendring vil være store for veldig mange. Årsakene til at de fleste ikke kommer i gang er at de tror at de må gjøre enorme endringer for å få ei god helse og ei vekt de trives med. Sannheten er at de fleste er mye nærmere enn de er klar over og at med små, riktige justeringer i hverdagen kan du oppnå fantastiske resultater.

  På mine kurs er mange tusen tonn er blitt borte som et resultat av gode og riktige valg og justeringer, men best av alt er alle de andre positive effektene:

  - Bedre søvn

  - Mer energi/overskudd/gnist

  - Bedre mage/tarm

  - Reduksjon av muskel og skjelettplager

  - Reduksjon av migrene

  - Bedre selvfølelse

  - Bli kvitt høyt blodtrykk

  - Bli kvitt diabetes 2

  - Bli kvitt høyt kolesterol

  - Bedre kondisjon/utholdenhet

  - Sterkere og strammere kropp

  - Mer mentalt overskudd

  - +++++++


  Trond Chitussi, livsstilscoach, PT

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem