Nå dine mål sammen med personlig trener

Uansett hva som er ditt mål med treningen, vil du få en bedre effekt av det du gjør ved å benytte deg av en personlig trener (PT). Noen ønsker bedre kondisjon, andre vil ha mer muskler, bedre holdning, bedre teknikk eller stramme opp magen og rumpa. Noen ønsker en vektreduksjon og trenger i den forbindelse hjelp og motivasjon både for å komme i gang, men også til å få laget et trening- og kostholdsprogram som vil gi resultater. Ønsker du en uforpliktende samtale om trening eller livsstilsendring tar du kontakt med en av oss så avtaler vi et møte.

Personlig trener hos Modus

 • Trond Chitussi

  • Daglig leder
  • Lifetimecoach, PT
  • Easylife ansvarlig

  De siste 14 årene har jeg jobbet tett med flere tusen personer som har gjennomgått en vektreduksjon og en livsstilsendring. Ved å hjelpe til med riktig kosthold + riktig aktivitet/trening + riktig mental innstilling, har svært mange klart å nå sine mål.

  Helsefordelene ved en livsstilsendring vil være store for veldig mange. Årsakene til at de fleste ikke kommer i gang er at de tror at de må gjøre enorme endringer for å få ei god helse og ei vekt de trives med. Sannheten er at de fleste er mye nærmere enn de er klar over og at med små, riktige justeringer i hverdagen kan du oppnå fantastiske resultater.

  På mine kurs er mange tusen tonn er blitt borte som et resultat av gode og riktige valg og justeringer, men best av alt er alle de andre positive effektene:

  - Bedre søvn

  - Mer energi/overskudd/gnist

  - Bedre mage/tarm

  - Reduksjon av muskel og skjelettplager

  - Reduksjon av migrene

  - Bedre selvfølelse

  - Bli kvitt høyt blodtrykk

  - Bli kvitt diabetes 2

  - Bli kvitt høyt kolesterol

  - Bedre kondisjon/utholdenhet

  - Sterkere og strammere kropp

  - Mer mentalt overskudd

  - +++++++

  På mitt senter i Bodø har jeg kurs i livsstilsendrig som går over 12 mnd og over 3 mnd. De fleste kurs foregår i grupper men det er fullt mulig å få et spesialtilpasset opplegg om du ikke vil delta i grupper.

  Mange av mine kunder bor andre plasser enn i Bodø og dersom du også gjør det, men ønsker min hjelp til å nå dine mål, kan gjerne ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale dersom du har konkrete mål du ønsker hjelp til å nå.

  Trond Chitussi, livsstilscoach, PT

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem