Easylife BISON

EasyLife BISON er et kurs i livsstilsendring for deg som er mann og vil ned fra 8-50 kg i vekt.

Gruppen vil kun bestå av menn.

EasyLife BISON  er et langvarig program som har varig endring av livsstilen som hovedmål. Det store målet er at du finne en livsstil du godt skal kunne leve med resten av livet. Du går raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Nedre aldersgrense er 18 år. Ønsker du å bli kvitt livsstilsykdommer som høyt kolesterol, diabete2, høyt blodtrykk eller andre hjerte/kar lidelser kan EasyLife være løsningen for deg. EasyLife er også forebyggende mot de samme livsstilssykdommer

EasyLife BISON er ikke et slankekurs, men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til.Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo.

EasyLife BISON er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet..

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

Les mer hos EasyLife

Bli medlem!

Her kan du enkelt bli medlem hos Modus Fitness & Lifestyle

Bli medlem